![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój problemik to wysyłanie mail'a z poziomu php, mail ma być w formacie HTML i mają być do niego dołączone różne pliki - między innymi rysunki potrzebne do prawidłowego wyświetlenia kodu HTML z tego mail'a...
proszę o linki, lub jakąś poradę... szukałem już na forum.php.pl/search.php ale tam nie było nic co by mi pomogło... sprawa jest doąść pilna - jak wszystkie inne moje problemy ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nio dobra sam sobie znalazłem...oto link...wystarczy śćiągnąć mime mail i hulaj dusza piekła nie ma...naprawdę świetny skrypt a dokłądniej to klasa..
pozdrawiam i miłej zabawy z tym czymś |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat szukałem już na forum.php.pl/search.php ale tam nie było nic
co by mi pomogło... Oj, było, było... http://phpmailer.sourceforge.net/ http://pear.php.net/package/Mail http://pear.php.net/package/Mail_Mime |
|
|
![]()
|
|
Dzięki adwol...postaram się cos z tych wszystkich sklecić - jakąś jedną klasę...
a tak offtopic - jak liczone są posty, których liczba wyświetlana jest pod moją xywą ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a tak offtopic - jak liczone są posty, których liczba wyświetlana jest pod moją xywą
![]() Jak to jak? Jeden post to $licznik++. Spodziewałeś się czegoś innego? |
|
|
![]()
|
|
Ale post tzn. nowy wątek czy tylko odpowiedź
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale post tzn. nowy wątek czy tylko odpowiedź
![]() Kazdy post jest zliczany...czyli kazda wiadomosc przez ciebie wyslana, niekoniecznie przy zakladaniu nowego watku. -------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
Czyli nawet jak piszę takie bzdury jak te to zalicza mi to siedo konta
![]() a tak wracając do tematu... czy moze ktoś z was przygotował juzwłasną klasę do wysyłania @ z pełnymi możliwościami ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi sie wydaje, ze tylko jedna odpowiedz z watka jest zliczana.
-------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
Cytat a tak wracając do tematu... czy moze ktoś z was przygotował juzwłasną klasę do wysyłania @ z pełnymi możliwościami
![]() ![]() A czego Ci brakuje np. w phpmailerze? |
|
|
![]()
|
|
Czego mi brakuje...hmm...zawsze sie coś znajdzie - chodziło mi o dodanie obsługi pop3 i stworzenie czegoś w rodzaju systemu...tj. wysyłałby on @ i sprawdzał czy są odpowiedzi i odpowiednio reagowął na odpowiedzi w znanym formacie...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:53 |