![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.ankietka.pl/417/ankieta_badajaca_opinie_nt_legalizacji_miekkich_na.html
jeśli ktoś chce wypełnić ankietę nt. miękkich narkotyków to zapraszam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie:
Cytat 3. czy jest Pan/Pani studentem? (tryb studiów nieważny) jest moim zdaniem chybione.1) tak 2) nie Podejrzewam, że ma dać informacje na temat wykształcenia wypełniających ankietę. Co więc w sytuacji kiedy ktoś już skończył studia? Studentem przecież już nie jest. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2004 Skąd: KrK Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
spełniłem ten dobry uczynek i wypełniłem ankietę, mam nadzieje, że Ci to w czymś pomoże (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie:jest moim zdaniem chybione. Podejrzewam, że ma dać informacje na temat wykształcenia wypełniających ankietę. Co więc w sytuacji kiedy ktoś już skończył studia? Studentem przecież już nie jest. A może to sprawdza stosunek studentów do narkotyków. Sam jak byłem na studiach to kilka razy próbowałem miękkich narkotyków, ale ogólnie jestem raczej przeciwnikiem ich legalizacji - tak mi jakoś wyszło z moich przemyśleń w wieku starczym :-) Wiadomo jak człowiek jest na studiach to ma za dużo wolnego czasu i mu głupie pomysły do głowy przychodzą. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mnie zastanawia skąd bierze się ten chory podział na twarde i miękkie narkotyki. Wszystko zależy od konkretnej dawki konkretnego środka odurzającego. Ech... nie staram się tu stawać po niczyjej stronie ani próbować wzniecać Flame War a propos narkotyków, tylko tak pytam, o sam podział.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:57 |