![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie cos, getem przychodzą kategorie z bazy i ten kod mial mi generowac linki ktore z kolei wywolaja strone z wybrana kategoria . wszystko prawie dobrze oprocz tego ze w adresie dodaje mi jakeis zanczki dziwne:
powinno byc bez tych %22 na poczatku i \%22 na koncu nie weim skad to sie bierze i co oznacza ? Przegladarka do tego zwraca nie zwykly blad "nie mozna odnalezc" tylko "zabroniony dostep" o co tu chodzi?! hmmm,... moze zrezygnuje z tego pomyslu ale czy da ise w jakis inny sposob generowc linki Getowe z danych pobieranych z bazy?? Ten post edytował fredman 10.02.2007, 00:05:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro link masz poza kodem php to po co używasz \" ?
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie usunalem je i niby dzila tylko wyswietla mi puste wyniki.... jest szblon w ktorym pojawia sie wynik ale zniekaja dane i co dziwniejsze nie tylko w tym wyszyukiwaniu ale wszedzi...
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:44 |