Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [php] Problem ze skryptami ma serwerze...
l05i3k

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
na wstepie zaznaczam że jestem początkującym programistą php...

Mój problem jest następujący;
napisałem skrypt w PHP5 używając byblioteki mysqli do połączenia (nie wiem czy to coś ma do rzeczy, ale może ;P) i strona działa normalnie, u mnie na komuterze, raczej bez problemów, lecz gdy już ją wyśle na serwer to dość często (nie zawsze) zamiast strony widzę następujący komunikat
(IMG:http://img227.imageshack.us/img227/1932/bladti0.th.jpg)
natomiast każdy plik innego typu np. rar czy jpg mogę ściągnąć bez problemu z serwera w tym samym czasie.

Teraz zastanawia mnie czy tylko u mnie występuje taki problem ze względu na mojego dostawcę internetu (co można wywnioskować z treści komunikatu, a mam neta z kablówki), czy ktoś wchodząc na ta stronę ma podobny problem.

Czasami strona nawet się wywala np na utworzeniu linka do komentarzy w ostatnim wygenerowanym newsie i staje. Poprostu ładuje sie strona tylko do momentu wygenerowania linka do komentarzy do ostatniego newsa na stronie, a prawego boku już nie ładuje. Nie mam pojęcia czemu tak robi, bo przecież każdy link do komentarzy jest generowany tak samo, a ten ostatni tylko powoduje jakiś bład.

Bardzo prosiłbym o pomoc, gdyż to nie jest jedyna strona, na której występuje u mnie taki błąd. A może to wina serwera poprostu?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
pioch

-----

to wina dostawcy internetu...
+Quote Post
Mike122

-----

Po w pisaniu adresu: http://zakoscielny.i-fan.pl/ (rozumie że taki jest adres witryny) wyświetliła mi się normalnie witryna bez żadnych problemów, może to wina twojego dostawcy internetu a może hostingu.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:52