![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam @ll
Mam nastepujący problem..... a więc w pliku terminarz wywołuje następujace zapytanie , które sortuje mi mecze według kolejki...
wybór kolejki zależy od $_GET. a chciałbym przerobić te zapytanie aby samo zmieniało kolejki w zależności od daty która obecnie mamy... sam nie wiem czy jest to do zrobienia bo nie mam pomysłu.... Dokładniej chodzi mi oto aby wyświetlało mi ostatnia kolejke i nastepna kolejke która zalezy od zmieniajacej się daty.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pole gdzie wstawiana jest data --> m.kiedy
chodzi mi o zasade jak to zrobić, zrobiłem to za pomoca stronnicowania ale nie chce tak.... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem że chcesz aby pokazały ci się tylko 2 najwyższe rekordy?
w takim wypadku dajesz limit 2 na daty i sortujesz je? Chyba że chodzi ci o coś innego w takim razie nie squmałem problemu. |
|
|
![]()
|
|
W danej kolece jest 8 meczy...
i chciałbym aby wyswietlic kolejka ostatnia ( 8 meczy ) i kolejke nastepna (8 meczy) i teraz tak ... w sezonie jest 30 kolejek , odrazu wpisuje wszytskie mecze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) ! i chciałbym wyświetlić tak: dzis jest 02.02.2007 --> kolejak poprzednia ( data 02.02.2007 - tydzień [7 dni] ) oraz kolejka następna ( data 02.02.2007 + tydzień [7 dni] ) i data zmienia się ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:45 |