![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem taki o design dla firmy hostingowej. Oceniajcie go bardzo surowo, bo muszę wiedzieć co źle zrobiłem. Zamierzam go sprzedać więc możecie pisać czy 80-100zł to dobra cena (może za mało
![]() Design -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na początek "-"
1) za mały konstrast liter z tłem wiec ciezko to przeczytać 2) belka menu nie odróżnia się od tła 3) za mały font 4) server w boxie -> co to za beznadziejna obudowa ![]() 5) skreślona cena.... hmm jaka była ? nie widac 6) zamiast globusa moze logotyp firmy ? "+" 1) w menu ładnie zaznaczona aktualna strona 4/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
design żenujący, cena też (chociaż adekwatna do jakości pracy).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() I jeszcze jedno: Te napisy lee design -> sprawiają że cały projekt jest nieczytelny. Moim zdaniem nie ma sensu tak zabezpieczać tak projektu , zwłaszcza gdy dajesz go do oceny. Moja ocena 2/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Sory, chyba źle przeczytałem... za mało ?!
1. Kolorystyka - to nie jest strona firmowa, tylko www dla klanu q3 o nazwie "Cali We Krwi" 2. Top leży 3. Obudowa źle wkomponowana w blok 4. Globus za duży 5. Topografia leży 6. Belka pod topem żenująca 7. Reklama na stronach firmowych, buttony ? Wybacz -.- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolory ... skąd wziołeś. ta strona ma przeciągać a nie odstraszać. Strona mi się nie podona. co do ceny za wysokoa i to stanowczo
Osobiscie za darmo bym takiej nie wykorzystał |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aaa, moje oczy;) Strona na bardzo niskim poziomie...
Cytat 1. Kolorystyka - to nie jest strona firmowa, tylko www dla klanu q3 o nazwie "Cali We Krwi" Wyjales mi to z ust ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
80 PLN
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nieuzyl bym zadarmo wolal bym tabelki w divie napisac ze strona w budowie od 2 lat
![]() -------------------- web lowcy.com.pl gg 1675677
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
nieuzyl bym zadarmo wolal bym tabelki w divie napisac ze strona w budowie od 2 lat ![]() Taki madry jestes a Gadu gadu uzywasz ha ha ha! : D Kolorystyka jest dobra, tlyko nie dla storny firmowej... Ja bym chcial za to 200 zł, zadarmo niepracuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kisiol, twoje komentarze są conajmniej śmieszne...
A strona ogólnie b. słaba, napewno nie pod stronę hostingową, nie ten styl! -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Taki madry jestes a Gadu gadu uzywasz ha ha ha! : D Kolorystyka jest dobra, tlyko nie dla storny firmowej... Ja bym chcial za to 200 zł, zadarmo niepracuje. ![]() ![]() Noi co ? A Ty wcale 13-stolatek na "Gie-Gie" nie zarywasz ?! ![]() Twój komentarz jest śmieszny... ba, nawet żenujący. Eeh, ściąść i płakać. Powiem Ci tak, Możesz wołać nawet 1000 zł, ale ja jako klient, ja wymagam. Za 200 zł, dla mnie, na pewno będziesz 3 razy robił od nowa 'design', na który nawet nie spojrzę. Jak będę chciał takie coś, wejdę sobie na forum.webhelp.pl, gdzie chłopaki wystawiają takie 'designy', ba nawet lepsze i kupie sobie za 30 zł. Saluto! Wojtek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Ej no bez przesady z tymi 13nastkami! 14nascie to dla mnie jest w sam raz
ale jednak 13scie to zamalo! :F NIeodpisujcie juz bo zasmiecacie forum. Koniec. Layout moze byc niech tam za 150 zł... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zamykam na prośbe autora
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:26 |