![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za bład? Wysakakuje mi to przy zwykłym include w php,google nic ciekawego nie pokazuje,macie jakis pomysł?
Cytat php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution in
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 5 Dołączył: 8.02.2005 Skąd: Olsztyn / Zatorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym odświeżyć posta gdyż natrafiłem na identyczny problem.
Ma ktoś jakieś pomysły co jest tego przyczyną ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Bez kodu trudno cokolwiek powiedzieć
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 5 Dołączył: 8.02.2005 Skąd: Olsztyn / Zatorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właściwie to używam symfony wraz z wtyczką: sfDoctrineGuardPlugin oraz sfForkedDoctrineApplyPlugin a także sfFormExtraPlugin
Sam błąd wywala mi się jeśli chcę przejść defaultowy proces rejestracji w tych pluginach i dotyczy recaptchy: Cytat Unable to check the captcha from the server (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution). Najnowsze wersje tych pluginów dopiero co wyszły więc raczej nie ma mowy że zmieniły się metody sprawdzania recaptchy czy czegoś takiego. Co do kluczy to napewno mam poprawnie wpisane w pliku app.yml: Kod recaptcha: enabled: true public_key: XXX private_key: YYY nie wiem co jeszcze mogę napisac ? Ten post edytował MitS 20.07.2010, 08:26:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:50 |