![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam plik addnews.php
jak wstawic odnosnik zeby mi sie otworzyla strona z komentarzami pod newsem? Ten post edytował klekot 22.01.2007, 23:56:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cfaniak z Ciebie, napisałeś 3 wyrazy, wywaliłeś tone kodu i chcesz aby każdy teraz wszystko analizował i ci wystawił jak na tacy. Pomyśl, jak będziesz miał problemy dopiero napisz...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli sie znasz b. dobrze na php, to chyba nie problem dla ciebie przeanalizowac kod i powiedziec jak powinienem wstawic odnosnik, albo co jest zle i jak to powinienem zrobic
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
hmm... jakby to wytłumaczyc, mam pomysł jak to zrobic, czyli potrafie, ale nie wiem jak zrobic zeby pod newsami sie wyswietlaly komentarze po kliknieci una link. Jesli nie sprawi to komus problemu to moze ktos zrobic mi jakis prosciutki skrypcik zebym mogl przeanalizowac.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... jakby to wytlumaczyc, jesli szukasz gotowca to bardzo zle trafiles. Masz pomysl to go zrealizuj, jak bedziesz mial problemy to wtedy wklej swoj kod i na pewno ktos pomoze go poprawic w przypadku gdy beda bledy
tylko sie nie wzoruj na tym "czyms" powyzej, szkoda nerwow... |
|
|
![]()
|
|
aha. a moge prosic o jakies wskazowki? (nie chodzi mi o kod, tylko o struktore tego kodu, jak to ma w teorii wygladac)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 15:27 |