![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 8 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam problem nastepujacy:
chce zeby ciasteczko ktore tworze na jednej stronce czyli np.: www.stronka.pl bylo dostepne tez po przejsciu na inna (tzn ta sama strona tylko ze podstrona jest w innej domenie) patrzylem do manuala i na grupy dyskusyjne, ale musze sie przyznac ze probowalem i jakos skubanstwo nie chodzi, wiec please help! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 8 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no tak bardzo fajnie tylko ze to nie do konca dotyczy mojego tematu
ja mam stronke nie na tej samej domenie ale na dwoch roznych, jak zreszta napisalem |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorki zeczywiscie niezauwazylem :oops: :oops:
niestety ja nie pomoge w tym temacie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
spoko, i tak dzieki
ale jak widze to albo nikt nie wie jak to zrobic, albo wszyscy gdzies wyjechali (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może dwa ciastka ustawiaj?
:arrow: [manual:1606e7ff59]setcookie[/manual:1606e7ff59] W powyższym linku masz przykład po polskiu. |
|
|
![]()
|
|
ok, ale jak to mam zrobic dla przykladowych domen: www.stronka.pl i strona.domena.pl
jak to napisac zeby dzialalo jesli na stronie www.stronka.pl tak robie ciasteczko: Cytat setcookie("abc", "$login", time()+7200, '', 'stronka.pl');
co ma jeszcze jeszcze zrobic zeby bylo tez widoczne na stronie strona.domena.pl , ktora jest na innym serwerze nawet jak robie inne dwa ciastka: Cytat setcookie("abc", "$login", time()+7200, '', 'stronka.pl');
setcookie("abcd", "$login", time()+7200, '', 'stronka.domena.pl'); i na drugiej stronce sprawdzam ciastko abcd to nie wiem czemu nie dziala |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:48 |