![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W związku z tym, że Hydepark to dobre miejsce na zbieranie różnego rodzaju opinii, to i ja skorzystam z tej możliwości. Proszę o wypełnieni ankiety na temat poziomu społecznej akceptacji praw dla gejów i lesbijek. Zamieszczam tą ankietę tutaj ponieważ potrzebna mi opinia grupy mężczyzn, a nie ma co ukrywać 99.99% użytkowników forum to faceci. Ankieta zawiera kilka pól "uzasadnij odpowiedź" (ankieta jest w całości anonimowa), ale jeśli ktoś chciałby coś dodać w związku z poruszanym tematem, może to zrobić również na forum (ale traci swoją anonimowość). P.S. Ankietę zamieszczam na prośbę swojej Narzeczonej. A wyniki ankiety będą wykorzystywane tylko i wyłącznie w celach edukacyjnych. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Będą gdzieś dostępne wyniki ankiety?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszło
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 6.01.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, wypełniona
![]() -------------------- Wróciłem po długiej przerwie... Bogatszy w wiedzę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za zainteresowanie i wypełnianie.
Ankieta krąży zarówno w wersji elektronicznej jak i papierowej, ale obiecuję, że jak tylko wyniki zostaną podliczone to opublikuję je tutaj na forum. (wyniki ankiety podeślę ok. końca przyszłego tygodnia) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypełniłem, też chciałbym zobaczyć wyniki
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wypełniona
![]() nie jestem socjologiem, ale chciałbym się podzielić jednym odczuciem czy też sugestią odnośnie ankiety. Chodzi o pytanie Proszę sobie wyobrazić, jak zareagował(a)by Pan(i), gdyby okazało się, że gej/lesbijka ma zostać: odpowiedzi na to pytanie nie są wg mnie jednoznaczne bo reakcja zależy trochę od tego jak dana osoba (homoseksualista) zachowuje się bądź będzie się zachowywać w danej pozycji społecznej. Wiadomo wszędzie są ludzie i ludziska. Cieszę się że mogłem pomóc Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypełniłem i czekam na wyniki.
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
wypełniona ![]() nie jestem socjologiem, ale chciałbym się podzielić jednym odczuciem czy też sugestią odnośnie ankiety. Chodzi o pytanie Proszę sobie wyobrazić, jak zareagował(a)by Pan(i), gdyby okazało się, że gej/lesbijka ma zostać: odpowiedzi na to pytanie nie są wg mnie jednoznaczne bo reakcja zależy trochę od tego jak dana osoba (homoseksualista) zachowuje się bądź będzie się zachowywać w danej pozycji społecznej. Wiadomo wszędzie są ludzie i ludziska. Cieszę się że mogłem pomóc Pozdrawiam Cześć, z tej strony Agata - ta z Avatra ![]() Dziękuje za uwagę do ankiety ![]() Pozdrawiam i bardzo dziękuję za wypełnianie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I tak ci nie wierzymy, wszyscy wiem że na Avatarku jest Mike.
Cytat Proszę sobie wyobrazić, jak zareagował(a)by Pan(i), gdyby okazało się, że gej/lesbijka ma zostać: odpowiedzi na to pytanie nie są wg Ja jakoś nie widzę trudności w tym pytaniu. Jest one przypuszczające czy miałbyś coś przeciwko temu, aby w sąsiadem za ścianą bądź księdzem został homoseksualista. Warunki społeczne w tym momencie są chyba znane? Ten post edytował Wykrywacz 14.01.2007, 00:57:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mike_mech: Robię tą ankietę i np. jeśli maja być uzasadnienia, to także do tych pytań w sprawie np. "Pana(i) szefem (szefową) w pracy". Jest to ankieta nie pełna!
Z resztą co do księdza, to przecież ona ma żyć w celibacie, więc gejem nie mógłby być . -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
mike_mech: Robię tą ankietę i np. jeśli maja być uzasadnienia, to także do tych pytań w sprawie np. "Pana(i) szefem (szefową) w pracy". Jest to ankieta nie pełna! To czy ankieta jest pełna czy niepełna to akurat decyzja którą podejmuje ankieter a nie wypełniający ![]() Nie ma innych pól uzasadnij, z tego powodu, że w pracy do której ta ankieta będzie dołączona najważniejsze są uzasadnienia z pól w których one są. Po co dawać pytania, na które odpowiedzi nie będą nas interesowały? Tylko po to żebyś poczuł się spełniony uzasadniając każdą odpowiedź? Z resztą co do księdza, to przecież ona ma żyć w celibacie, więc gejem nie mógłby być . Oczywiście że może być.Ksiądz nadal jest mężczyzną, nadal posiada organy produkujące hormony a te hormony nadal działają. Celibat to wstrzemięźliwość seksualna a nie aseksualizm. No i poza tym wszystkim ksiądz nie zawsze był księdzem, prawda? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Z resztą co do księdza, to przecież ona ma żyć w celibacie, więc gejem nie mógłby być . wydaje mi se ze jednak moze byc gejem ale nie musi wspolzyc ( sex ). wystarczy ze sie z tym identyfikuje, przynajmniej tak mi sie wydaje. A tak pozatym po czym poznac ze ktos jest gejem jak to zakwalifikowac ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ps. pytania retoryczne zostaly uzyte ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:30 |