![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich
Ponieważ jestem początkującym w tematyce php, a ponadto przeszukałem dziesiątki stron i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi pozwalam sobie na przedłożenie tutaj mojego problemu. Mianowicie mam stworzoną jedną podstronę która zawiara skrypt w javie. Skryp ten dotyczy odliczania czasu pozostałego. Strona ta samodzielnie działa tzn. jak ją wyświetlam osobno widze jak czas zostaje odliczany do ustalonej daty. Tą strone chciałem wyświetkić na stronie głównej w jednym z menu. czyli miała się tam pojawić informacja o okoliczności i czasie który pozostał do momentu jej nadejścia (zawarta w podstronie opisanej powyżej). Do tego celu użyłem include. Otrzymałem wynik następujący. Z wspomnianej przeze mnie podstrony, w miejscu które określiłem na stronie głównej wyświetla mi się grafika ( co do okoliczności) i wyświetla mi się belka w której powinien pojawić sie odliczany czas. Nistety nic w niej nie ma. Tylko białe tło. Jak zrobię to za pomoca iframe to wiadomo wsztawiam ramke. Wtedy wszystko działa ok. Ale ja nie chce żeby to tak wyglądało. tzn z ramką. Mam nadzieję że w miare jasno opisałem swoj problem. Bardzo proszę osoby którym przychodzi jakies rozwiązanie do głowy o pomoc. Z góry bardz serdeczeni dziekuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aplet javy?! czy skrypt javascript? Pokaż jakis kawałek kodu gdzie to chcesz umieścić i co chcesz umieścić bo tak w ciemno to cięzko coś pomóc.. Przypuszczam że powinieneś troszke o DOMie poczytać co ułatwiło by Ci prace z js *( jezeli o niego chodzi) Tak czy siak wklej tu kawałek kodu bedzie prościej i szybiciej niż sie domyśleć ocb
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto stronka z JS http://www.bb.domenomania.pl/countdown.php a chce ja wyswietlic na www.bb.domenomania.pl
wyswietlam ja wstawiajac do pliku odpowiedzsialnego za lewe menu nastepujacy kod <? include("countdown.php"); ?><br> i niestety nie dziala Scieżka jest ok Ten post edytował Aleib 18.12.2006, 19:11:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Niestety nic sie nie zmienia
![]() Z tego co doczytałem to w pliku countdown.php brakuje mi wpisu './' wpisalem wiec w countdown.php zaraz pod <?php $vwar_root = "./"; ale to nic nie dziala Ten post edytował Aleib 18.12.2006, 21:09:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:51 |