![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej sluchajcie robie sobie zwykla prosta galeryjke ktora bym chcial latwo updatowac w chwili obecnej bedzie to poprostu przez dorzucenie nowych zdiec w danej nazwie liczbowej od 1 - n
tak wyglada kod ktory jest includowany do znacznikow <table></table>
Kod w sumie dziala jak bym chcial poza jednym malym bugiem - obecnie listuje on 3 zdiecia w linii jednak przy koncu jezeli sie np okazuje ze zostaly 2 zdiecia to wyswietla dwa a trzeci to jest pusty kwadracik - ma moze ktos pomysl jak to poprawic? ![]() -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Po prostu pred wypisaniem sprawdzaj, czy plik, który chcesz wyświetlić (tu zdjecie) istnieje
np.
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu pred wypisaniem sprawdzaj, czy plik, który chcesz wyświetlić (tu zdjecie) istnieje np.
Pozdrawiam. czytalem manual tego co daliscie mi wczesniej o file_exist jednak ciezko mi to zlapac kiedy ma sprawdzac ladowane zdiecia z petli zrobilem to obecnie tak
przy tym zapisie wyskakuje mi blad : Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in C:AppServwwwstrukturaphpindex 1.php on line 4 cos skopalem ;/ Ten post edytował andy84 14.12.2006, 22:05:40 -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat $filename = 'galeriaz/zwindows/$a.jpg/';
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Łukasz dzieki juz zrobiem tak :
buduje mi to obecnie 3 kolumny zdiec wszystk ojest jak chcialem dzieki wielkie ![]() -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:54 |