![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 1 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Po przesłaniu zmiennej "myhellper1" na następnej stronie mam:
i wynik jest: Czemu tak to działa? Czemu przesyłając metodą POST, ona sobie zmienia wartość zmiennej? Jak to ominąć? Chcę aby po przesłaniu formularza zmienna nadal zawierała poprawne znaczniki HTML. Dziękuję za odpowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po co przesyłać kod HTML w $_POSTcie ?
Nie rozumiem, podaj przykład konkretny, który chcesz użyskać, a nie ogólnikowo... Jeżeli jest to jeden przypadek to zawsze możesz zrobić:
A tak w ogóle, to patrz jakie znaczniki stosujesz:
Nie zamknąłeś >'< (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) Ten post edytował TrAvIkK 23.11.2006, 10:08:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 1 Dołączył: 5.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest tak:
Użytkownik wpisuje byle jaki HTML i to się nie wyświetla poprawnie w momencie jak się prześle metodą POST. NP:
Dla my wartość Jeśli teraz chcę wyświetlić zawartość zmiennej my, to jak to ma wyglądać? Co robię źle? Dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co dla jednej zmiennej odrazu dawać pętlę ?
Chyba że masz ich więcej... Polecam lekture tych funkcji: HTMLSpecialChars stripSlashes addSlashes |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 1 Dołączył: 11.02.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Potrzebuje zrobic cos takiego:
Wykonuje sie skrypt i w pewnym momencie nastepuje przekeirowanie + (i tu nie wiem jak to zrobic) metoda POST przeslac tablice. Szukalem i znalalzme curl_init() .. niestey brak modulu na serwerze :/ Fatal error: Call to undefined function ....... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm nie zauważyłeś że to wygłada tak? value="..."..."..." i on interpretuje te 2 pierwsze " " a reszte ucina.. logiczne, skąd ma wiedzieć co ty chcesz? musisz wiąć je z \", a po drugie po co przesyłać html?
nie lepiej przesłać sam treść i wyświetlić tak:
Ten post edytował misiek172 19.03.2007, 11:48:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:59 |