![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec tak jak wyrownac znalazlem:
no i jak wiadomo w ff/operze nie ma problemu IE w mojej wersji czyli 5.0 z win2k z sp4 i aktualizacjami dziwnie sie scrolluje podczas ruszania mysza po stronie. patrz pod IE w Ie pod winXP jest ok nie ma tego efektu. wiec nie wiem co z tym zrobic. 2.zastanawialem sie czy nie uzyc JS aby podczas ladowania rozpoznac rozdzielczosc i ustawic styl margin-top na odpowiedni. problem jest taki ze nie chce "brudzic" css, a jak bede wykonywal skrypt w body onload to nie bedzie jeszcze tego elementu wiec nie nadam mu odpowiedniej wartosci!myle sie? 3. dodatkowo pod IE pomiedzy elementami listy pojawia sie pixelowa przerwa i nie mam pojecia jak ja usunac ![]() nie mam juz pomyslow |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dz! sprawdze sobie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na przyszły raz sprawdź FAQ!
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:27 |