![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Otoz mam tekst ktory jest odczytywany z plików tekstowych. Jednak jest troche balaganu. Poniewaz chcialbym aby byl wyswietlany na stronce w sformatowanej formie. Chodzi mi tu np. o wypunktowanie, pogrubienie, nowa linijka itp. Jak to mozna osiagnac w takiej sytuacji? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co ma pogrugiać, co ma wypunktowywać? Jak to jest oznaczone? Wbrew pozorom nie napisałeś co dokładnie chcesz osiągnąć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry, ale tak wlasnie o to mi chodzilo.
![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dokladnie tak jak napisales w swoim pierwszym poscie. CZyli chodzilo mi o to jak np pogrubic tekst wypunktowac i tego typu rzeczy, kiedy tekt jest pobierany na strone z pliku tekstowego.
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zwykłego HTML-a nie możesz wykorzystać?
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Zgadzam sie. Wiec dlatego chcialbym zapytac jak to rozwiazac. Moze moglby mnie ktos naprowadzic poniewaz po raz pierwszy jestem w takij sytuacji Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sformatuj tekst w pliku .txt używając znaczników html... Co w tym niezrozumiałego?
Otworz plik w notatniku i już ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Co ma pogrugiać, co ma wypunktowywać? Jak to jest oznaczone? Wbrew pozorom nie napisałeś co dokładnie chcesz osiągnąć. Kod sorry, ale tak wlasnie o to mi chodzilo. smilingsmiley.gif pozdrawiam no niesle sie usmialem... ![]() odczytujac wrzuc do tablicy i przy odczytywaniu wstaw sobie jakies tagi -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
@skowron-line
wiesz gdybym wiedzial, nie pisalbym takich postow. Proste!! Ten post edytował shaggard 3.11.2006, 07:20:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:24 |