![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kto mi powie czemu to nie dziala? Ten post edytował gabcio 25.10.2006, 10:18:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skąd bierze Ci się to $_POST['cmd']...? Ja nie widzę żebys to gdzieś w formularzu wysyłał.
W linii 6 chyba powinno być tak:
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziwne jest to, ze dziala na jednym serverze a na drugim wyskakuje komunikat, ze blad w przeslylaniu danych :|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę poprawić temat wątku.
Nie jest zgodny z zasadami panującymi na forum Przedszkole. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A CHMOD ?
Prawa katalogu - tam gdzie przenosisz pliki ? @DOWN: jaki chmod? 666 czy 777? Ten post edytował uli 25.10.2006, 10:26:13 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Jest chmod ustawiony na ten katalog
777 Ten post edytował gabcio 25.10.2006, 10:30:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A walnij przed echo w 24 linii jeszcze
echo "$plik_type"; lub echo "$_FILES['plik']['type']"; zobaczymy co wyświetli ![]() -------------------- Prawo Wylera:
|
|
![]()
|
|
Ciekawe bo tylko to: ��d przy przesy�aniu danych!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Prosiłem o coś
![]() 2. Czytasz to co się do Ciebie pisze? Jakbyś przeczytał i zastanowił się nad tym co napisał ~Jojo to byś wiedział co jest źle. Nie przechodzi Ci pierwszego warunku skoro wywala ten napis. Więc to $cmd=="Wyslij" nie jest prawdziwe. Skąd masz $cmd? Jednym słowem wygląda na to że na jedym serwerze register_globals są włączone a na drugim nie. |
|
|
![]()
|
|
Zawsze jestes taki nie miły?
Co do watka poprawilem go przeciesz... Pozatym napisze ci to samo co ty mi napisałeś.. Popatrz dobrze to bedziesz wiedziec co to jest
Pozatym register_globals jest wlaczony na oby dwoch serverach... |
|
|
![]()
|
|
1. Poprawiłem Ci końcówki
![]() 2. Tak czy inaczej zmienna ta nie istnieje. Robisz tak: $cmd=$_POST['cmd']; (fakt, nie zauważyłem) ale to nic nie wnosi bo to z formularza nie przychodzi. W formularzu nie ma żadnego elementu, który nazywałby się cmd. I tutaj ponownie, patrz post ~Joja ![]() 2. Cytat Co do watka poprawilem go przeciesz... A to jest fragment z zasad pisania na tym forum:Cytat Tytuł tematu należy poprzedzić odpowiednim znacznikiem: Więc wybacz ale ja tych poprawek nie widzę, albo po prostu nawet nie czytałeś tych zasad.[php] [html] [css] [js] [mysql] [oracle] ... w zależności o tematyki, jaka będzie poruszana. P.S. A gdzie ja powyżej byłem niemiły? Zwróciłem Ci uwagę formalnym tonem. Przecież nie będę przepraszał za to że zwracam uwagę, albo dawał setki emotikonek żeby przypadkiem użytkownikowi nie było niemiło. |
|
|
![]()
|
|
O widzisz i juz jest inaczej lepiej sie czyta to co piszesz milo i w ogole
nie no jezeli nie ma
To w ogole nie dziala... na nie reaguje na zadne warunki.. a jak jest to reaguje na jednym dziala przesyla zdjecie a na drugim ciagle i ten sam komunikat, ze blad jest moze da sie jakos to prosciej napisac? Ten post edytował gabcio 25.10.2006, 11:27:18 |
|
|
![]()
|
|
Jak Boga kocham igrasz z losem
![]() Zmień ten temat, bo mike sie naprawdę zdenerwuje - a wtedy żartów nie ma ![]() ![]() ![]() -------------------- Prawo Wylera:
|
|
![]()
|
|
Jakos ja polubilem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:53 |