![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Chciał bym coś takiego zrobić. Mam jakiś formularz. wypełniam ok wysyłam itp. i jest przekierowanie na stronę z komunikatem " Formularz został przesłany " np wyglada to tak Formularz został przesłany ------------------ tu dane w tabelce i ja chce aby ten komunikat znikł po 10 sekundach np i wszystko lekko sie dzwiglo do gory tak aby nie bylo wolnego miejsca po komunikacie. ma moze ktos cos takiego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie ma nic wspólnego z ajaxem.
Przenoszę na JS |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja chce za pomocą ajax zeby było ładne przejście itp. nie ma sie czego czepiać jak bym chcial js to bym tam pisał....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba sam nie wiesz czego chcesz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
Czysty JS, co innego wysyłanie formularza - wtedy to oczywiście przyda się AJAX. Podpowiedź JavaScriptowe setTimeout() |
|
|
![]()
|
|
wiem wlasnie o tym czytalem ale chodzilo dkladnie o cos takiego
ze tlo div gdzie jest komunikat delikatnie wyblaka a pozniej calkowice znika i wszystko sie dzwina o pare pixeli tak aby nie bylo pustego miejsca gdzie byl komunikat, |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaprzyjaźnij się z biblikoteką jQuery np.
Bardzo łatwo dzięki niej i pluginom do niej osiągniesz to co chcesz osiągnąć. pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:19 |