![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy istnieje skrypt, który korzystaj z konta MultiBox (www.orange.pl) i potrafi wysyłać SMS-y z tego właśnie konta? Mam uruchomioną usługę MultiBox Platinum i mam do wykorzystania co miesiąc 100 SMS-ów do wszystkich sieci. Nie chce mi się jednak za każdym razem logować na stronie orange.pl, więc wolałbym sobie wstawić taki skrypt na swój serwer. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry za OT, ale ciekaw pomysł, warty chyba na poswiecenie odrobiny czasu na to.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Istnieje taki skrypt!
Nie wiem w jakim jezyku został napisany ale np. www.nazwa.pl w administracji konta pocztowego podaje sie nr tel. login haslo do Orange i dosaje sie powiadomienia o nowych emailach smsem. Wiec skrypt napewno istnieje ale kodu jeszcze nie widzialem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Istnieć, istnieje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Zawsze można napisać, ale wiąże się to z małym problemem - sporo kombinacji ;-) Zawsze można skontaktować się z Orange, ale nie sądze, żeby odpisali (a jeżeli napiszą - pewnie nie umieszczą w liście informacji przydatnych dla programisty)..
Zawsze można poświęcić troche czasu i sie pobawić - może coś wyjdzie.. ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukaj na google, bo nie dawno widziałem
z tego co tam było, to wygląda to podobnie jak wysyłanie do plusa, ale niestety nie pamiętam adresu :| no i nie sprawdzałem, bo nie miałem do kogo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:37 |