![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam serdecznie!
mam sobie prosty kod, ktory i tak stworzyl mi kila problemow:
czy jakas dobra dusza moglaby pomoc mi z wykonaniem stronicowania newsow? nie potrzebuje zaawansowanych rozwiazan, wielkich klas etc. tylko prostego numerowania stron bede wdzieczny za wszelka pomoc i niezlinczowanie mojej osoby |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
forum->szukaj->slowo kluczowe(paginacja, stronicowanie)
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Moze byc cos takiego? :
I w zapytaniu do bazy danych dajesz : Limit $start, $limit I powinno dzialac :] -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
kod ladnie dostosowalem sobie do wlasnych potrzeb, naprawde dziekuje za pomoc bede jeszcze kombinowal z ladniejszym przedstawieniem indeksu stron, zobaczymy co z tego wyjdzie EDIT: hm... no dobrze "little help" z indeksem stron mile widziany ;-) jak "ladniej" wyswietlic index tych stron? Ten post edytował kebq 16.09.2006, 21:32:58 |
|
|
--funky_beat-- |
![]()
|
Goście ![]() |
W ktorym miejscu tego podanego rozwiązania nalezy wpisac zapytanie?
|
|
|
-Draom- |
![]()
|
Goście ![]() |
Przepraszam za odkopanie tematu, ale nie mogę znaleźć rozwiązania problemu. Mój skrypt wyświetlający newsy wygląda w ten sposób:
Nie mam kompletnego pojęcia, jak mógłbym w tym skrypcie zaimplementować mechanizm stronicowania, próbowałem różnych sposobów, ale nic nie pomogło ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 29.03.2011 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potem w html dodajesz
Ten post edytował webfreak 26.11.2011, 13:00:57 -------------------- http://szkolahtml.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:54 |