![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chce zrobic tak by dany tekst wyswietlal sie tylko na stronie glownej i np. jesli mam menu "opis" - link: http://jakis_adres/index.php?menu=opis , i np. inny to http://jakis_adres/index.php?obrazek=blabla to jesli zrobie tak:
i to nie dziala bo i tak jest wyswietlane na wszystkich stronach(to co ma byc tylko na glownej). Probowalem tez tak:
i nic ![]() Jak mozna rozwiazac moj problem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na przedszkole.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
or tj ||
and tj && |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
or tj || and tj && Zapomnialem napisac ze probowalem tez "||" i to samo czyli nic. A co do "&&" to nie moze byc, bo one(menu i obrazek) nie sa ze soba powiazane. To ma byc tak ze: "jesli to lub to bedzie ustawione to wtedy zrob cos, w innym wypadku zrob to(czyli wyswietl to co ma byc na stronie glownej)" albo "jesli to lub to nie bedzie ustawione to zrob cos" - moze tak bedzie wiadomo o co mi chodzi. Ten post edytował 4qp 28.08.2006, 23:07:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze lepiej elseif" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
OK juz wiem w czym problem, tylko nie wiem co zrobic by go rozwiazac. To co wyzej pisalem jest w pliku main.php a ten plik jest laczony z index.php(include ('main.php')). I dlatego nie wyswietla mi to co jest w
jesli przejde bezposrednio do main.php to wyswietla a poprzez index.php nie. Wie ktos jak ten problem rozwiazac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dziala. Wielkie dzieki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:42 |