![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny:
http://spenalzo.com/test/filmowo/ Na pewno zmieni się top, w tej chwili nie mam żadnuch ciekawych pomysłów ![]() ![]() PS. Wiem wiem, grafikiem to ja nigdy nie będe ![]() Ten post edytował spenalzo 27.08.2006, 20:02:56 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem menu z lewej strony mogłoby mieć większe punktory, oddzielone jakimiś kreskami, czy coś - bo jest zbyt puste; a przybornik na dole strony (->nstępna strona itp.) jest za duży...
Ale zapowiada się nawet ciekawie ![]() Ten post edytował lukir 27.08.2006, 14:05:36 -------------------- "Tylko myśl dojrzała i jasna daje się wypowiedzieć w słowach prostych" - prof. Witold Doroszewski
Warsztat: os: Windows XP, serwer: Apache 2.0.55, php: 5.1.4, baza danych: MySQL 4.1.7. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodzę sobie pierwszy raz w życiu na stronę a tu
Cytat Twoja ostatnia wizyta: 12-12-2012 Masz 531 nieczytanych wiadomosci ![]() -------------------- emiker
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodzę sobie pierwszy raz w życiu na stronę a tu ![]() LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL a co do strony to kiepska... wiekszosc paneli administracyjnych lepiej sie prezentuje ;} -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodzę sobie pierwszy raz w życiu na stronę a tu ![]() ROTFL @spenalzo: mi osobiście bardzo się podoba. Lubię takie proste strony. Zrób szybko jakiś miły dla oka top. - małe punktatory - błędkit nie pasuje do menu, zmień na coś innego bo sraczkowano wygląda. Oceny nie wystawiam, poczekam aż skończysz. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona ladna ale przyciski poprzednia strona i nastepna powinny byc na tej samej wysokosci a i reszte tych linkow na dole moznaby jakos inaczej ulozyc
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Hm. Bardzo mi sie podobna - tylko faktycznie zrób coś ztym topem i jeszcze to:
http://img168.imageshack.us/my.php?image=belkaep9.png <-- bardzi mi sie niepodoba - jest takie nijakie. Dam 8/10 Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spenalzo, a spróbuj może tło zrobić całe na biało - bez szarości? Moim zdaniem tutaj trochę za dużo kolorów jest w tej koncepcji... może będzie fajnie wyglądać, może nie
![]() btw. co na tej stronie głównie będzie? Filmy, teksty, czy coś innego? Jeśli tekst to coś kontrastowego, jeśli zdjęcia to szary do dobry podkład tak samo jak pod filmy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spenalzo... to Ty robisz jeszcze na tabelach??
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę o zmianę tamatu wątku. Połowę wątków na ocenach można nazwać: "[www] Ocena projektu"
2. <table><tr><td>Kod</td><td>tragiczny</td><td>że</td><td>aż</td><td>czytać</td><td>się</td><td>nie</td><td>da</td></tr></table> Potnij to raz jeszcze, albo zleć komuś kto się na tym zna. 3. Pusty top. 4. Brak prawego marginesu wewnętrznego dla błękitnej belki. 5. Menu graficzne to błąd. Przecież mógłbyś dać obrazki + teks. Byłoby dużo lepiej. Ogólnie 5/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wszystkim za opinie ;P
Jak bede mieć troche wiecej czasu to pogrzebie coś nad designem zgodnie z wasyzmi uwagami. A co tego pytania: Cytat spenalzo... to Ty robisz jeszcze na tabelach?? czy ja robiłem kiedyś nie na tabelach? ![]() A na serio - robiac ten projekt chciałem sie nauczyć troche CSS ale.... najpierw chce żeby ten serwis ruszył, potem bede przerabiać na CSSy i inne bajery ;p -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, ikony z Tango-Project
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
4/10
Na przyszłość proszę postarać się dodać kilka słów oceny. Autor wątku na pewno bardziej ucieszy się z komentarza niż z suchej klasyfikacji. /kszychu/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... Ogólnie tak sobie - raczej mi się nie podoba
![]() Kilka konstruktywnych uwag: - tekst w logo i napisy obok obrazków w górnym menu można zamienic z postaci obrazkowej na postać tekstową - wypadałoby zrobić prawy margines dla napisów "Twoja ostatnia wizyta..." - ikonki na dole są jakieś takie poszarpane - treść w głównym polu tekstowym lepiej wyglądałaby, gdyby była wyjustowana. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Środnio przyjemne.
- te siwe cos po bokach wymien na ladne, plynne gradienty ;] - dodaj cos do topu - dodaj stopke - wywal ten ciemny cien na dole strony - dodaj jakis bajer do menu - tablki! Ogólnie to strasznie tam pusto. Zastanawiam się również dlaczego np w Topie nie uzyles tła i normalnego napisu? Taka duza grafika jest nieoptymalna Podobają mi się te ikonki ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Zastanawiam się również dlaczego np w Topie nie uzyles tła i normalnego napisu? Taka duza grafika jest nieoptymalna Bo tak jak pisałem, tam będzie jakiś fajny top - tylko nie mam w tej chwili pomysłu... Dzięki za uwagi, wprowadze je jak skoncze molestować panel administracyjny - a że "odkrylem" w tym projekcie pałer of AJAX wiec szybko to nie będzie. ![]() ![]() A odnośnie tego: Cytat - treść w głównym polu tekstowym lepiej wyglądałaby, gdyby była wyjustowana. kwestia gustu ![]() Ten post edytował spenalzo 28.08.2006, 20:29:54 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:00 |