![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcem zeby po nacisnieciu na link nie przeladowywala sie cala strona tylko zeby sie sie pokazal jakis div tzn tak mi sie wydaje ze tak sie ma to odbywac i czy moze mi ktos podeslac link ze skryptem.
p.s mam nadzieje ze w miare jasno sie wyslowilem z gory dziekuje i pozdrawiam -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co chesz mieć w tym DIVie? Dynamiczną zawartość (np. dane z bazy danych) czy statyczną - zawsze to samo?
Jeśli dynamiczną to użyj AJAXa A jeśli statyczną to tutaj masz przykładzik i zobacz do źródła Ten post edytował TomASS 15.08.2006, 21:27:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam byc statyczna, link fajny ale bedzie trzeba go lekko przerobic
edit: a jeszcze jedno pytanie zeby nie zasmiecac forum jak dodac wlasna czcionke Ten post edytował skowron-line 15.08.2006, 22:35:18 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jeszcze jedno pytanie zeby nie zasmiecac forum jak dodac wlasna czcionke Możesz dodać za pomocą sIFR 3 Alpha. ~Riddle o tym pisał jakiś czas temu sIFR 3 Alpha ujrzał światło dzienne |
|
|
![]()
|
|
@TomASS a jak przerobic to
tak zeby byly 4 linki i jak nacisne 2 link to sie schowa 1 a pokaze sie 2 i tak dalej i jak zrobic zeby jakis byl ustawiony na poczatku po zaladowaniu strony Ten post edytował skowron-line 16.08.2006, 13:25:51 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
damn widze ze sie zle wyslowilem chodzi lo mi zeby wszystkie linki byly widoczne a klikajac na nie pokazywal die div np. klikam link_1 to pokazuje sie div_1 klikam link_2 to znika div_1 a pokazuje sie div_2.
probowalem sam cos pokombinowac zeby juz dupy nikomu nie zawracac ale nie mam pojecia jak to zrobic. jesli bylbys tak uprzejmy(znow). z gory dziekuje i pozdrawiam -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
Coś chyba słabo się starałeś
![]() Prosze Mistrzu ![]() Jak zwykle test ![]() Ten post edytował TomASS 17.08.2006, 09:25:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzieki bardzo. z javascriptem nie mialem nic do czynienia oprocz wstawiania jakichs goowych skryptow
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
I nadal tak pozostanie?
![]() Jeśli na przyszłość będzie miał problem z JS postaraj się zrobić coś samemu poszukaj informacji w internecie i jeśli nie wyjdzie to umieść swoje przemyślemia na forum ![]() Powodzenia w nauce ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no mam taki zamiar sie nauczyc ale jakos nie bardzo mam teraz czas ale napewno jak zalicze egzaminy to zaopatrze sie w ksiazke i cos samemu napisze
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:04 |