![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o ocenę tego designu w skali 1/10, rady. http://www.wadowice.ovh.org/index2.png Pozdrowienia mateofi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ja wiem? 3/10
Więcej nie dam, bo bije po oczach. btw. Widzę, że uzwględniłeś plany ministra edukacji narodowej hehehe -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry, ale na ten projekt nie da się patrzeć. Po 10 sekundach zaczynają strasznie boleć oczy od tego zielonego... :/
Pozatym myślę, że projekt jest bardzo 'szablonowy' i podobny do innego twojego projektu (http://www.wadowice.ovh.org/wadowice/index.html) Spróbuj jeszcze raz nad nim pomyśleć, może coś ci wpadnie do głowy. Może jakieś mniej standardowe rozłożenie wszystkich kolumn? -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- za jasne kolory
- oklepany uklad - po co ten noise w tle (to szare tlo m.in tez do wymiany) - naglowki slabo widoczne ps1. 40 pln za to chcesz ? ![]() ps2. ja sie na tym nie znam ![]() -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona mniej rażąca: http://www.wadowice.ovh.org/index3.png
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ehh. Dalej razi, a teraz jeszcze smutno sie zrobiło ;(
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
bez przesady. aż tak nie razi. da się wytrzymać
|
|
|
![]()
|
|
Jak uważasz, ale te kropki w tle to bez sensu - po pewnym czasie je widać i to przeszkadza.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mateofi jesli wiesz lepiej to po co sie pytasz ?
strona brzydka, kolor zle dopasowane, czcionki porażka, buźki tam od parady są chyba, niepotrzebne kropeczki - ogolnie porażka jak się patrzy ![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
to jest mój 4 design w życiu. a nie mam talentu w dobieraniu kolorów. Szanuje wasze zdanie i dziękuje za oceny:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
bez przesady, porażka to nie jest.. odcień zielonego bedzie wporządku jeśli lepiej dobierzesz tło (a już na pewno wywal te kropy lub je bardziej wtop) i wymyśl coś lepszego między końcem tła a bottom.. te "mordy" na razie zostaw
"zapraszamy do dyskusji na forum dyskusyjnym" nie wchodząc w merytorykę powiem, że czcionka ta nie pasuje (zrób mniejsze i bez pogrubienia) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi sie top... reszta do kosza... Siwy z zielonym sie gryzie, tla do wymiany, gradient w stopce nie pasuje(przejścia zieleni w szary wyglądają ochydnie), nieciekawy układ, zly kolor czcionki, po co taka duza stopka?
3/10 wiecej nie dam -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:36 |