![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamieta moze ktos jak sie nazywala kreskowkw tworcow Simpsonow (chyba), ktora dziala sie w kosmosie. Byla tam kobieta z jednym okiem, robot, czlowiek krab.
:?: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Pamieta moze ktos jak sie nazywala kreskowkw tworcow Simpsonow (chyba), ktora dziala sie w kosmosie. Byla tam kobieta z jednym okiem, robot, czlowiek krab.
:?: Oryginalnie ,,Futurama'', ale w polskiej telewizji miało to tytuł ,,Przygody Frya w kosmosie''. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
big thx
![]() no i mam dzieki temu nowego awatara ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z poczatku bajka wydawala mi sie debilna, ale potem okazalo sie ze cos w niej jest
![]() Fajny byl odcinek jak byli na jakiejs planecie i robocik (nie pamietam jak mu bylo) zostal tam krolem, wszyscy go czcili, zbudowali mu pomnik niekoniecznie malych rozmiarow (Ci co widzieli wiedza :]). Jeszcze jedna bajka byla taka o takiej rodzince w ktorej byl maly koles z glowa w ksztalcie pilki od rugby i checia podbicia swiata. Jak to sie nazywalo....? Mialem na koncu jezyka i wylecialo mi... |
|
|
![]()
|
|
W futuram'ie najsmieszniejszy byl pierwszy odcinek jak bender (robocik z awatara) chcial sie zabic i wszedl do komory dla samobujcow
![]() Co do tego o czym mowisz FiDO to nazywa sie glowa rodziny (Family Guy) :] rownie extra, jak nie lepszy od furutamy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o wlasnie... wiedzialem ze cos z Family..
2 lata temu w akademiku mialem w pokoju fana obu tych kreskowek, wiec troche sobie ich poogladalem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ano dwie doskonale kreskowki
![]() Z Futuramy mnie sie najbardzie podobal odcinek gdzie polecieli na wakacje Titaniciem... Seth: skoro awatar ma Cie opisywac (niby) to potrafisz tak jak Bender wyciagac akurat potrzebne przedmioty z korpusu ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Nie ale jestem tak samo leniwy jak on ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:49 |