![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam kod nawigacji. jest już niby zrobiony ale nie działa tak jak trzeba. mogę sięporuszać tylko w prawo i w dół. nie działają przyciski w lewo i do góry a nie mam pojęcia dlaczego. może przeoczyłem jakiś znak? sprawdzałem kod kilka razy czy wszystko się zgadza i nie znalazłem. może ktoś inny znajdzie błąd.
jeszcze jedno co do kodu. zmienne: $gora, $dol, $prawa i $lewa są odczytywane co sprawdzałem poleceniami echo na końcu kodu. oto on:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Skąd: Strzyżów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy mi się wydaje, czy Ty za każdym razem robisz 4 UPDATE'y?
nie lepiej zrobić to switch'em ?
gdyby dodać JavaScript, byłoby jeszcze lepiej... ---- fakt, być może nie działa, bo nie dałem brake'ów Ten post edytował Ja_Szczur 24.07.2006, 11:09:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobry pomysł. zaraz sprawdzę czy działa
tak jak mi podałeś to nie działa. ale co do switcha to był dobry pomysł. zastosowałem go inaczej niż pokazałeś i działa jak należy. oto aktualny kod:
dzięki za pomysł Ten post edytował Chemiq 24.07.2006, 10:57:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:05 |