![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Skąd: Siemianowice Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!!!
Mam pytanie w jaki sposob zrobic maskowanie domeny (pewnie w .htaccess) aby miec efekt jak na tej stronie http://www.drut-wiazalkowy.zadyma.com/ ktora wskazuje (laduje) strone www.normazet.com.pl Z gory dzieki za pomoc!!!!!!!! Ten post edytował mario 24.07.2006, 08:20:10 -------------------- W życiu piękne są tyko chwile....
Życie choć piękne tak krótkie jest.... Wystarczy chwila by zgasić je.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otwórz jakiś alias w prv.pl i zobacz sobie na treść strony. Odpowiednio przerób i włala !
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Iframe Iframe Iframe
![]() -------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Skąd: Siemianowice Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
iframe to za proste :-) Na tej stronie nie ma iframe jest to zwiazane z .htaccess Juz powoli cos kombinuje :-)
-------------------- W życiu piękne są tyko chwile....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz zrobic, aby przerabiolo adres: nazwa.pl/asd.html na nazwa.pl/include.php?file=asd.html
a w pliku include.php dac:
oczywiscie nie zapomnij przefiltrowac dane!!!!! tylko to rozwiazanie jest kiepskie bo najpierw wysyla dane z nazwa2.pl do nazwa.pl, a potem znowu te same dane do uzytkownika, czyli strona sie dluzej laduje -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, zrob plik o nazwie 98798213jkhkjdfhk.php
![]() A nazwe taka unikana wez zeby nikt przez przypadek sie nie potkna o nia pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
bardzo ciekawe rozwiazanie z tym bledem 404 :-) Musze sprawdzic.
Moze zle napisalem o co mi chodzi. Teraz juz napisze dokladniej. Myslalem ze to rozwiazane jest przez mod_rewrite ale zauwazylem ze ten powyzszy schemat dziala na zasadzie aliasow podobnie jak prv czy inne. Wiec moje pytanie jak zrobic zeby oszukac przegladarke, ze zamiast www.alamakota.pl ma wczytac strone www.alamapsa.pl ale adres u gory pozostaje bez zmian, bo caly problem polega na tym, ze maja byc powielone serwisy na zasadzie aliasow, i bez sensu jest kopiowac na rozne serwery ten sam serwis :-( Ramki odpadaja, pozostaje jedynie konfiguracja .htaccess i aliasy. Alias do katalogu juz kumam, ale jak zrobic powyzsze? Czyli alias dla domeny ze wskazaniem na inna domene? -------------------- W życiu piękne są tyko chwile....
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2006 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WildCard ?
-------------------- Chcesz szybko i łatwo wygrać 100 zł?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myslalem ze to rozwiazane jest przez mod_rewrite ale zauwazylem ze ten powyzszy schemat dziala na zasadzie aliasow podobnie jak prv czy inne. Wiec moje pytanie jak zrobic zeby oszukac przegladarke, ze zamiast www.alamakota.pl ma wczytac strone www.alamapsa.pl ale adres u gory pozostaje bez zmian, bo caly problem polega na tym, ze maja byc powielone serwisy na zasadzie aliasow, i bez sensu jest kopiowac na rozne serwery ten sam serwis :-( Ramki odpadaja, pozostaje jedynie konfiguracja .htaccess i aliasy. Alias do katalogu juz kumam, ale jak zrobic powyzsze? Czyli alias dla domeny ze wskazaniem na inna domene? Sorki że odkopuje ale mam ten sam problem, a nie chcę zakładać nowego tematu. Z góry dzięki za pomoc... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:13 |