![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako że jest to mój pierwszy post- witam wszystkich użytkowników
![]() Mam następujący problem: Stworzyłem prostą stronę opartą na DIV'ach. Wszystko ładnie pięknie, tylko że nie na IE... FF wyświetla ją bez problemu - zgodnie z moimi oczekiwaniami. IE natomiast interpretuje to niezbyt ładnie ;/. DIV'y środkowe [menu oraz treść] powinny być na środku, natomiast w IE są one przesunięte jakieś 500px w prawo. Siedzę nad tym problemem już jakiś czas... próbowałem z różnymi właściwościami position i margin, ale nic z tego. Proszę o wyrozumiałość odnośnie kodu ![]()
CSS:
o co chodzi? ![]() Ten post edytował garczi 20.07.2006, 16:33:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od doctype - nie ma sensu pisać w innym niż strict. Tylko w przypadku tego jednego zachowanie IE da się przewidzieć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmieniłem, tylko że to nic nie dało ;]
błąd pewnie leży w css'ie, tylko... gdzie? btw. http://riddle.jogger.pl/2006/05/09/pisanie...rnet-explorera/ <- fajna strona dla ludzi z problemami podobnymi do moich ![]() Wie ktoś może co tam jeszcze trzeba poprawić? Ten post edytował garczi 20.07.2006, 22:07:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:09 |