![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głównie chodzi mi o logowanie. phpBB jest dopiero w wersji beta, ale ja już chciałem je zintegrować. To co udało mi się zrobić do tej pory to:
>> tabela phpbb_users przechowuje userów >> username i user_password to odpowiedniki login i hasło >> hasło jest kodowane przez md5 Na czym polega mój problem?? Więc ja nie mogę utzrymać sesji logując się na stronie, być automatycznie zalogowanym na forum. W phpBB2 odpowiedzialny za to był kod:
w phpBB3 znalazłem coś takiego:
ale nie potrafie sobie z tym dać rady, czy ktoś może mi pomóc Question Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. P.S. Nie wiem czy to powinno znaleźć się w tym dziale, jeśli nie to proszę o przeniesienie (jestem tu nowy) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a molgbys napisac jak to zintegrowales? bo chce zintegrowac. postaram sie dowiedziec jak utrzymac sesje a ty mi to podasz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
ok? jakby co to gg: 1559228 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:29 |