![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam mały problem zdopasowaniem odpowiedniego css aby link po najechaniu wyswietlil w tle rysunek(paski pod linkiem) oto kod samego znacznika <a> a to css ktory do niego dopasowalem
po najechaniu na link oprócz podkreślenie nie wyświetla mi się rynek.Nie wiem jak to poprawnie ma być. A kolejne pytanie dotyczy prawidłowego kodowanie w UTF-8 z tego co wiem to UTF-8 powinien poprawnie wyśiwetlać polskie znaki i tak się dzieje oprócz IE. Oto kod Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam Chciałbym tylko zaznaczyć że będe naprawdę wdzięczny za odpowiedz ![]() -------------------- Lukasek to jedna z największych firm w Polsce oferującychKamieniarstwo,
Sklep Internetowy AGD-szokująco niskie ceny, Reklama w Google AdWords - Kampanie SEO-nowe formy reklamy-widgety-reklama video-OnetBoks, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast
daj
co do drugiego pytania to ja mam tak
ale pamietaj ze oprócz tej linijki musisz zakodowac ten plik IMO Najlepiej używać edytora, który od razu koduje do utf. Ja używam jEdit Ten post edytował Kill3R 13.07.2006, 22:00:16 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:34 |