![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Jest to już moj drugi problem z ta funkcją przy pierwszym problemie mi już ktoś pomógł ale teraz nie mam już zielonego pojecia. Oprocz calej strony rzecz jasna pojawia mi sie taki tekst: SELECT * FROM zamowienia.produkty_zamowione WHERE id_zamowienia = 5 ==> Resource id#7 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ( i numer lini w ktorej znajduje sie mysql_fetch_array() ) Nie mam pojecia co jest zle, porobilem sobie jak widac komunikaty pomocnicze i na nich tez nic nie widze co by miało byc zle. Z gory dziękuje za pomoc Pozdrawiam, Smajster |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W oznaczonych miejscach masz takie same nazwy zmiennych, dlatego jesty źle |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ja kocham takie bledy
![]() Dzieki wielkie moglbym sie w to jeszcze chyba z rok wpatrywac i bym dziadostwa nie zauwazyl ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:54 |