![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 28.04.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem...mianowicie chce zrobic prosty system zarzadzania artykułąmi, newsami i innymi duperelami. Z napisaniem kodu odp. za wyswietlanie listy artykulow, czytanie ich etc nie bedzie problemu lecz nie chce cackac sie z panelem administratora - logowaniem, sesjami, formularzami do dodawania i edycji itd - poprostu chce to ominac ![]() ![]() ![]() Czekam na propozycje i z gory dzieki ![]() //EDIT Dobra, zrobiłem to za pomocą phpMyAdmina ![]() ![]() Ten post edytował Bajki 4.07.2006, 22:13:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na prośbę autora.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nic gotowego nie zrobi ci dokladnie to o co ci chodzi, najlepsze takie ogulne nazedzie to jes wlasnie phpMyAdmin, i nie obejdzie sie bez robienia wlasnego, albo "porzyczyc" jakis panel od cms-u i pozmieniac wedle podrzeb, ale mi sie wydaje ze ta druga opcja bedzie cie bardziej kosztowala wysilku
Ten post edytował nasty_psycho 5.07.2006, 10:20:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:17 |