![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pewnym momencie strona przestała mi sie ładowć, pasek stoi w miejscu i nic sie nie dzieje, myślałem ze namieszałem coś wiec wgrałem wersje wcześniejszą ale ciągle jest to samo, inne strony z serwera działają normalnie
xhtml +php+mysql co to moze byc i jak to naprawić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczekaj az sie skonczy maksymalny czas wykonania i podaj na forum blad jaki ci wyskoczy, powinnno ci podac ze przekroczono makszymalny czas wykonania i linje w ktorej to sie stalo. zobacz co sie dzieje na tej linji, jak nie bedziesz potrafil to dawaj na forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zostawiłem na jakieś 2 godziny kiedy wrociłem był standardowy komunikat: nie mozna wyświetlić strony....ble ble ble
moze macie jakieś pomysły gdzie wogole szukać przyczyny, co moze powodować takie zachowanie..... Ten post edytował lucks 27.06.2006, 11:01:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 16:32 |