![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zmienić obrazek w tle komórki tabeli po najechaniu na nią myszką?
Jak zrobić link z tej komórki (i tekstu w niej się znajdującego - choć to akurat wiem ![]() Ten post edytował Sky_walker 26.06.2006, 18:07:33 -------------------- Pomogłem? Kliknij
![]() Dzięki! :D |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś takiego wykombinowałem:
co do dalszej części to razaz się tym zajmę, choć nie zadobrze sie znam na takich rzeczach postaram sie pomóc. ps: Bardzo proszę, uprzejmie żeby jednak stosować się do zasad panujących na tym forum, oczywiście chodzi mi o to abyś poprawił temat Ten post edytował yaro 26.06.2006, 17:59:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepiej? coś nie moge określić swojego problemu w dwóch słowach :/
Ktoś ma jakiś pomysł jak to zatytułować? Ale pomysł z użyciem stylów dla zmiany tła bardzo dobry ![]() ![]() Ten post edytował Sky_walker 26.06.2006, 19:11:00 -------------------- Pomogłem? Kliknij
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem coś takiego, ale uwaga, to pewnie nie jest dobrze, zgodnie ze standardami zrobione. Wiem, wiem jak nie wiedziałem to po co sie zabierałe, ale jak już zabrałem się to wolałem dokończyć
![]() Spece od css-ów ci napewno doskolale pomogą, narazie musisze ci ja wystarczyć ![]() A jeszcze, zmień tytuł zgodnie z regulaminem, bo to naprawde później innym pomaga, np. w wyszukaniu takiego samego problemu itp Raczej takie rzeczy robi sie właśnie w stylach, js nie jest to tego potrzebny. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Prawidłowe rozwiązanie na jednej stronie (w końcu.... to rozgryzłem, ale i tak nie samemu):
I to^^^^ działa również pod IE w przeciwieństwie do skryptu yaro'a. Ten post edytował Sky_walker 30.06.2006, 17:59:13 -------------------- Pomogłem? Kliknij
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:10 |