Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Forex - kto to wie?
ramze

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Zapewne niewielu z Was słyszało o czyms takim jak FOREX. Jestem ciekaw co o tym wiecie. Może jest wśród forumowiczów osoba zajmująca sie forexem. Jest to taki mały test na świadomośc zarobkową forumowiczów. Sam dowiedziałem się niedawno co to jest i pragne troche rozpropagowac to wśród chociazby forumowiczów.

P.S. Nie korzystajcie w tej chwili z wyszukiwarki bo to by było oszustwo, moze malutkie ale pragnę się dowiedziec czegoś o rynku, swoją drga i tak wszystko opowiem, ale narazie niech moc bedzie z wami.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
adwol

-----

Cytat
Zapewne niewielu z Was słyszało o czyms takim jak FOREX. Jestem ciekaw co o tym wiecie. Może jest wśród forumowiczów osoba zajmująca sie forexem. Jest to taki mały test na świadomośc zarobkową forumowiczów. Sam dowiedziałem się niedawno co to jest i pragne troche rozpropagowac to wśród chociazby forumowiczów.

P.S. Nie korzystajcie w tej chwili z wyszukiwarki bo to by było oszustwo, moze malutkie ale pragnę się dowiedziec czegoś o rynku, swoją drga i tak wszystko opowiem, ale narazie niech moc bedzie z wami.

Chodzi Ci o sieć kantorów wymiany walut w Skandynawii (albo i gdzie indziej, ale tylko tam je widziałem)?
+Quote Post
[Regis]

-----

Ja nie wiem! Prosze o informacje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:40