![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam bardzo serdecznie!
Macie może jakiś skrypt, który pozwoli mi zrobić coś takiego: Mam kilka pól select (<select><object>) o różnych nazwach i jedno pole textarea. Chciałbym zrobić tak, że w zależności co wybierze osoba w różnym select tekst automatycznei wstawia się w pole textarea. Nawet nie wiem gdzie tego szukać :/ Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cos w tym stylu musisz zrobic
Ten post edytował ikioloak 13.06.2006, 09:46:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Problem z tym taki, że po wybraniu czegoś z <option> czyści w textarea tekst.
a chciałbym zrobić tak, aby dodawał tekst a nie usuwał starego. Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eh to operatorow nie znasz?
zamiast Kod document.forms[0].elements['textarea1'].value=this.value daj Kod document.forms[0].elements['textarea1'].value+=this.value
|
|
|
![]()
|
|
Oooo! Dzięki wielkie. Bardziej ze mnie twórca
![]() Jeszcze raz dzięki Cholercia. Nie działa to w IE. Pod Mozillą ok. Ktoś pomoże? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj atrybuty value do option.
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 13:30 |