![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.emotka.xp.pl
i chyba nic wiecej pisac nie trzeba oceńcie ![]() P.S. poprawione Ten post edytował right6 11.05.2006, 17:28:47 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba, trzeba, np.http://
Ten post edytował Zajec 11.05.2006, 17:23:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na strone z buźkami to mi się Podoba. Fajne tło :]
-------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co tak mało komentarzy
![]() -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczoraj już jedną stronę negatywnie oceniłem, nie chciałem w stanie rozkręcenia się przesadzić z oceną Twojej
![]() Chwalisz się poprawnym XHTML, ale validator to nie wszystko. Pozostaje jeszcze takie coś jak semantyczność. Ty zawaliłeś sprawę pod tym względem głównie poprzez użycie tabel do budowy szablonu. Masz tu setki (tysiące?) komórek, które można przecież zastąpić innymi, właściwymi znacznikami. Spójrz choćby na coś tak prostego, jak logo: czy nie można zamienić tego na i dopisać tylko w arkuszu stylów Kod width:750px; dla #logo?
height:130px; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dlamnie to za mało "czysta" jest ta strona. Zanim się połapałem w niej to mineło troche czasu, a zrozumieć czemu po prawej stronie mrygają jak szalone mi emotki to nadal nie rozumiem. Za dużo tam nawaliliście wszystkiego i za mało rozplanowaliście strone.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:04 |