![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem moze ktos mi odpowie nie dochodza mi maile z formularza na kazde konto czy to wp, interia, o2.pl, gmail.com ;/
prosze o pomoc moze ktos mi to wyjasni bo juz jestem zielony, w formularzu po wyslaniu nie ma bledow. Pozdrawiam vvoyteq
Ten post edytował vvoyteq 7.05.2006, 15:57:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
moze tak bys iodpowiedniego bbcode uzywal.. bo to jest nie czytelne w tej formie ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wogole samo uzyciu funkcji mail(), dziala poprawnie ? chodzi mi o uzycie najprostszego przykladu z pl.php.net
czy też może admin zablokował funkcje mail ? pzdr, Fo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze po co wprowadzasz panike , wiadomo ze jak piszesz to pewniepotrzebujesz pomocy.
Po drugie moze masz poprostu zablokowana funkcje mail, lub nie posiadasz serwera pocztowego na swoim serwerze. Probowales uzyc samej funkcj mail bez calej tej otoczki??
edit: nie widzialem postu fo ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Krakół Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaką wersję php posiadasz na tym serwerze? Mam podobny problem, funkcja mail nie jest zablokowana a maile nie są wysyłane.
-------------------- escape from the execution is futile.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:24 |