![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problema. I mam nadzieje ze uda mi sie go rozwiązać prze 8:00 am wiec mam nadzieje ze ktos z was jeszcze nie spi.
Mam baze danych SQL i chce wyłuskać z niej dane(liczbowe), następnie je podstawić do wzoru i zsumować.
a wyskakuje mi komunikat Cytat Warning: array_sum(): The argument should be an array in c:\usr\krasnal\www\monitoring4\from_wykres_proba.php Proszę pomożcie bo mam dosyć. Wiem ze cos z ta moja tablica jest nie tak ale nie wiem co i gdzie uzupełnic. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Errror zniknął natomiat dalej mi nie dodaje.
Ma ktos jakiegos skrypta tak zebym sobie podejzaj jak się wyciaga dane z SQL przez SELECT następnie wpisuje w tablicę, później się wykonuje na tym działanie (powiedzmy mnoży * 2) i to na koncu wszystkie wartosci tablicy sie dodaje?? Może tu trzeba zastosować FOREACH ale nie wiem co i jak Pliz pomożcie Dobra znalazłem odpowiedź:
Dzieki tym co możdżyli razem ze mna (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował zbylek 4.05.2006, 00:33:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 13:45 |