![]() |
![]() |
-Adam-nd- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam skrypt w którym po wypełnieniu pól powinny przychodzić wpisane dane na maila ale nie przychodzą. Co mam tu źle? Może ktoś pomoże?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie to forum -- tutaj poszukuje sie skryptu spelniajacego okreslone wymagania
Przenosze na Przedszkole -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam dokładnej przyczyny problemu, ale jeśli wiadomość w ogóle nie przychodzi, pewnie oznacza to błąd w funkcji mail() albo w samej konfiguracji php. Zalecam wysłanie wiadomości przez zewnętrzny serwer pocztowy. Skrypt wykonujący to zadanie można znaleźć pod adresem http://www.slash-forum.com/SlashApps/mailerx.zip. Dodałbym jeszcze ładny obrazek tła, ale zajmował trochę miejsca (takie tam drzewo w dużej rozdzielczości). Kod źródłowy jest otwarty, więc funkcję służącą do wysyłania wiadomości można dowonlnie modyfikować i używać wszędzie, gdzie będzie to potrzebne.
Uwielbiam zabawę z protokołem SMTP... -------------------- Kod thewanderer@debian:~$ sudo apt-get dist-upgrade Konieczne pobranie 666KB pakietów. Czy chcesz kontynuować? [T/n] nieeeeeeee |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:58 |