![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potrzebuje zrobic tak <input type=text name=sub> azeby sie nie chcial w zadebn sposob chcial uzupelniac poprzednio wpisanymi wyrazami
-------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie o to mi chodziło bo taktko nie moge nic wpisywac w to pole ja potrzebuje normalnie móc tam wpisywac coś tylko żeby niewyskakiwało mi to co już kiedyś wpisałem to co siedzi w ciasteczkach (chyba)
-------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz ile to ma związku z ciasteczkami? 0 (słownie: zero)
Są dwa sposoby na pozbycie się podpowiadania: 1. Sposób podany przez ~NuLLa. Niezgodny zresztą ze specyfikacją, bo nie ma czegoś takiego jak atreybut readonly ![]() 2. Generować za każdym razem inną nazwę name. Wtedy przedlądarka nie będzie wiedziała że to jest to samo i nie podpowie. No chyba że można to wyłączyć w pzeglądarce, z poziomu kodu nie za bardzo się da. |
|
|
![]()
|
|
własnie nie moge generowac za kazdym razem innej nazwy tu jest problem bo ta nazwa jest potem w php mi potrzebna a readonly niepozwala wprowadzac do tego pola wiec niestety nierozwiązuje ani jedno ani drugie mojego problem a ciasteczka musza miec cos z tym wspólnego bo jak wywale cookies to potem mi nieuzupelnia sie niczym bo nie ma czym
------------------------------------------------------------- Znalazlem na to sposob bo niestety prostszego chyba nie ma, chyba ze sie nim niechcesz podzielic wielki mike_mech-u. Wysylam przez dwa inputy do skryptu dane drugi sie automatycznie uzupelnia przez JS tym samym co pierwszy mam wpisane Ten post edytował barkroli 4.04.2006, 22:18:27 -------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:29 |