![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Używam XAMPP pod Windowsem XP i mam problem, gdyż nie chce mi zapisywać zmiennych sesyjnych do katalogu. Wyskakuje błąd:
Kod Unknown: open(/temporary/session\sess_77aa02c3aba4cadcec28178431ad92db, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) Katalog na 100% istnieje. Poza tym wszystko działa na serwerze unixowym. Podobny problem mam z AdoDB, gdzie nie mogę zapisać keszy (tworzy się katalog, ale nie zapisuje w nim pliku). Czy wiece co może być przyczyną? --------------------------------- Problem rozwiązany: pod Windowsem należy podać dokładną ściężkę od C:\. Widziałem na zagranicznych forach, że też mają ten problem, dlatego umieszczam tutaj rozwiązanie. Ten post edytował eMartio 30.03.2006, 00:17:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
uff coż to za windows w którym zadziała np: Kod cd /windows W systemie windows drzewo katalogów zaczyna się od nazwy dysku czyli np. Kod c:\windows Pogrzeb w ustawieniach u ustaw: Kod c:\temporatry\.... Pozdrawiam -------------------- barney
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 15:12 |