![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wysiwetlac artykuly ?
czy tak aby kazdy artykul otwieral sie na cale okno strony o szer. 750px. czy aby otwieral sie po srodku, a po bokach dwa slupki z menu ![]() a moze jeden slupek z menu ?, np po lewej ? jak jest najergonomoczniej ? -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
angieslki do moich najmocniejszyc hstron nie nalezy
![]() pozatym dalem ankiete bo zalezy mi na Waszej opini ![]() Ten post edytował right6 28.03.2006, 21:04:27 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
co wy nie glosujecie
![]() -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Czy wyswietlac artykul na cala szer. okna ? czy z menu bo bokach ?
Fajna ankieta, szczegolnie 2 ostanie opcje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem ankietę. Osobiście uważam, że artykuł powinien być na całej stronie, ale menu też tam powinno być (ukryte, ale z możliwością rozwinięcia).
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może być Menu, pod warunkiem że sam artykuł jest na tyle czytelny, by przyjemnie się go czytało. Żeby jedna linia to nie były dwa trzy słowa (bo z obydwu stron jest menu które na nic mi nie potrzebne podczas czytania samego artykułu, np. php.pl
![]() Mi sie podoba to co zaproponowal seaquest a co gdzieś widziałem, np. Pływający z któregoś boku paseczek z napisem "MENU" po kliknieciu dostęp do owego menu. Poza tym jak na samej górze będzie menu to nie bedzie to przeszkadzać w czytaniu artykułu. Podobne można dodać na samym dole ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:30 |