![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robokator w 100 % zgadzam się z Tobą
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
?: Upomnienie: http://forum.php.pl/regulamin.php#IV.3.a
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe wydaje mi się, że co niektórzy tutaj biorą zabardzo powarznie swoje obowiązki , napisałem co o tym myślałem ,
p.s które to już upomnienie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat hehe wydaje mi się, że co niektórzy tutaj biorą zabardzo powarznie swoje obowiązki , napisałem co o tym myślałem ,
p.s które to już upomnienie? zapewne o 50 za wiele jutro usune posty ktore sa niezgodne z regulaminem -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ciekawe co by sie stalo gdyby kazdy zaczal pisac wiadomosci typu "zgadzam sie" lub "nie zgadzam"...
-------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? nie martw sie ja tez dostalem dzis upomnienie, witaj w klubie :-)
-------------------- To jest Twoja chwila prawdy :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat ? nie martw sie ja tez dostalem dzis upomnienie, witaj w klubie :-)
Panowie poziom postów musi być utrzymany odpowiednio wysoko ... zwłaszcza w takim dziale jak php PRO. Jezeli chodzi o upomnienia to zapewne same z siebie nie sa pisane. Musi być związek przyczynowo-skutkowy. Przyczyna jest złamanie regulaminu, skutkiem upomnienie. Regulamin jest tak napisany aby był zrozumiany dla wszystkich. Jezeli macie problemy z analiza przeczytanego tekstu to powiedzcie napewno ktos z moderatorow postara sie wszystko wyjasnic. Nie sadze aby lamanie regulaminu wynikalo z Waszej zlosliwosci klade to na brak jego znajomosci. Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
a ile jest potrzebnych upomnien zeby dostać bana
|
|
|
![]()
|
|
Cytat a ile jest potrzebnych upomnien zeby dostać bana
jezeli chodzi o ilosc upomnien nie ma podanej konkretnej liczby martwi mnie tylko jedno ze Ci ktorzy chca naprawde pomoc lub takiej pomocy potrzebuja takich pytan nie zadaja. Dla nich oczywiste jest ze jezeli dostaja na PW informacje ze cos zle uczynili to czytaja odpowiedni pkt regulaminu zapoznaja sie z nim i dostosowuja wszystkie swoje nastepne posty. jezeli nie potrafisz sie dostosowac do zasad panujacych na TYM FORUM prosze przemysl czy bedziesz tutaj osoba mile widziana. zas na marginesie zbyt czesto i zbyt wiele czasu zajmujesz wszystkim ktorzy staraja sie Tobie wytlumaczyc ze jest regulamin. Jezeli nie podobaja Ci sie nasze zasady to opusc to forum. -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Modernitatorzy (czy jak się tam zwą) są dobrzy tylko scanner nie potrzebnie się dobiera do tego forum !!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
rdpan: jestem przeciwwagą dla takich ludzi jak Ty.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat rdpan: jestem przeciwwagą dla takich ludzi jak Ty.
No przeczytaliście ![]() |
|
|
![]()
|
|
zaczyna mnie to irytowac z zalozenia jezeli ktos jest moderatorem to swiadczy o tym ze ma pewna wiedze i stanowi czolowke zespolu php.pl
nic tego nie zmieni zas Twe zlosliwosci moga sie zakonczyc zle tylko i wylacznie dla Ciebie. Szacunek, szacunek, szacunek i opanowanie. Zalecam, polecam, wymagam .... ps. jezeli czujesz sie skrzywdzony przez moderatora napisz do admina na PW => dragossani. Twoja skarga zostanie rozpatrzona. Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moderatorzy sa by utrzymywali pozadek... a jak tobie sie koles nie podoba to wypier***** :!: A pozatym postaw sie w ich roli
![]() ![]() dobra skonczylem juz swoja opinie na ten temat :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym znakiem zapytania coś mi się kojażą już jakieś kłopoty... Coś mi tu trąca member_of_meidey... czy jak to się pisze... Nie wiem czemu mi sie tak kojaży... :?
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wogole co to jest za temat ? nudzi sie chyba co poniektorym i niewiedza juz jaki temat wymyslic w ktorym mieli by mozliwosc prowadzenia dyskucji...
zalecam zamkac w pizdziec ( sorx za wyrazenie ale jakos po 16 godz. pracy... ![]() ![]() co do moderatorow - to ja nie mam zadnych zastrzezen - bardzo dobra praca panowie :!: tak trzymac. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pelni rozumiem co to jest samowolka na forum (jako admin jednego z forow mialem takie cos raz) i wiem jak to moze wnerwiac ludzi. prawda taka jest ze porzadek musi byc i kazdy powinien go przestrzegac - inaczej mozemy liczyc na pelen chaos. w 100% popieram podjete srodki tyczace sie pewnej osoby za jej zachowanie. ot moje zdanie.
-------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcecie zobaczyć samowolkę? - zapraszam tutaj - największe gówno jakie w życiu widziałem.
Cytat Z tym znakiem zapytania coś mi się kojażą już jakieś kłopoty... Coś mi tu trąca member_of_meidey... czy jak to się pisze... Nie wiem czemu mi sie tak kojaży...
Dobrze się kojarzy, bo Seth kiedyś wykrył że ? i members_of_costam to jedna i ta sama osoba, i ten drugi dostał (lub miał dostać) bana - o ile mnie pamieć nie zawodzi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pan ? jest pod szczególnym nadzorem. Może nastąpi u niego drastyczna poprawa i nie będę zmuszony go banować. Było by miło.
Topic "odklejam" - będzie miał możliwość odejść w pokoju. -------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
dobrze Ci sie kojaży , ale ja sie już poprawiłęm . Jestem grzeczny chłopak do czasu kiedy mnie ktoś [ wku - zirytuje ]
![]() p.s. robie mnie błeów ortograficznych? |
|
|
![]()
|
|
jestem w kręgu zainteresowania cieszy mnie to
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
centrum - nie centrum - nie podoba mi się to, że starasz sie wyczyścić swoją opienię zmieniając ksywkę. (o ile to można nazwać ksywką) stąd proponuję - popieram propozycję by zbanować ?, a pozostawić pierwotną wersję ksywy tego pana.
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
jestem za Deyv-em
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
czyli banujecie mi ksywe " ? " a przywracacie mi xewe members of mayday .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:11 |