![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum php.pl kiedyś już było "rokręcone" :wink: , ale chyba po tym zamieszaniu z DNS-ami i zmianą serwerów straciło trochę częstych odwiedzin stałych bywalców (bo po prostu nie wiedzieli, że php.pl "żyje")
![]() Ale teraz chyba wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum.php.pl mocno się "rozkręci" ![]() Miejmy nadzieje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ...Ale teraz chyba wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum.php.pl mocno się "rozkręci"
![]() Miejmy nadzieje ![]() Byleby sie nie .... :oops: od tego krecenia :wink: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat ...Ale teraz chyba wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum.php.pl mocno się "rozkręci"
![]() Miejmy nadzieje ![]() Byleby sie nie .... :oops: od tego krecenia :wink: Hehe ![]() Właśnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie teraz kiedy wchodze na forum to w kazdej kategorii sa nowe topici i posty, gut!
-------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat No wlasnie teraz kiedy wchodze na forum to w kazdej kategorii sa nowe topici i posty, gut!
No i dobrze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat No wlasnie teraz kiedy wchodze na forum to w kazdej kategorii sa nowe topici i posty, gut!
No i dobrze (mówiłem już, że wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum się rozkręci :wink: ) ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tam lubie postowac i jak ktos postuje... to ja tez postuje
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:55 |