![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2004 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Witam, da sie sprawdzic jakie foldery/pliki php znajduja sie na danym serwerze/ w danym katalogu, jesli w katalogu jest plik index.php?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli masz dostep do tego serwera to mozesz zrobic jakis skrypt php, ktory bedzie ci listowal caly wybrany katalog. Funkcja dir() ci sie do tego przyda.
-------------------- Działam w OpenSolution.org, autor Quick.Cms i Quick.Cart już od ponad 10 lat
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2004 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
jak nie mam dostepu, to sie nie da, tak? A da sie sprawdzic jaki serwis hostuje dana strone?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A o co Ci konkretnie chodzi?
Narazie to temat nie nadaje sięna php. Przenoszę. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(kszychu @ 2006-03-23 12:55:04) A o co Ci konkretnie chodzi? Czy da sie sprawdzic jaki serwis hostuje dana strone - o to. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udzielajac odpowiedzi na Twoje pytanie - nie da sie, chyba ze masz dostep do FTP.
Za to ze ignorujesz to co ja robie temat pozostaje zamkniety. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:48 |