![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem :] (a kto ich nie ma ?)
jak jest instrukcja ktora przesuwa karetkę na początek pliku bądz o tyle miejsc ile chce :?: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... nie wiem o co ci chodzi... ale przypuszczam że o wskaźnik wewnętrzny pliku, który nie nazywa się karetka...
![]() Otóż wskażnkiem wewnętrznym nie można operować dowolnie, można go wywołać na końcu pliku, tylko... niestety ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ... nie wiem o co ci chodzi... ale przypuszczam że o wskaźnik wewnętrzny pliku, który nie nazywa się karetka...
![]() Wskażnik wewętrzny pliku nazywany jest karetką... Cytat Otóż wskażnkiem wewnętrznym nie można operować dowolnie, można go wywołać na końcu pliku, tylko... niestety
Znowu panie Omega proponuję Ci przestudiować dokumentacje... Przesuwanie wskaźnika: - na początek: [manual:e6419f1063]rewind[/manual:e6419f1063] - w określone miejsce: [manual:e6419f1063]fseek[/manual:e6419f1063] -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ups... :oops: umknęło mi... Mój błąd przepraszam...
![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzieki za pomoc
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ups... :oops: umknęło mi... Mój błąd przepraszam...
![]() 10 kolek dookola boiska :wink: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:32 |