![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2002 Skąd: zamość Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kto mógłby podrzucić adres do jakiegoś manuala wyjaśniającego bliżej to zagadnienie w miarę przystępny sposób
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat kto mógłby podrzucić adres do jakiegoś manuala wyjaśniającego bliżej to zagadnienie w miarę przystępny sposób
![]() ![]() Ok pl.php.net/manual/pl ![]() :wink: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2002 Skąd: zamość Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...bez jaj!
![]() chodziło mi o coś bardziej łopatologicznego |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ...bez jaj!
![]() chodziło mi o coś bardziej łopatologicznego Hehe ![]() Powiedziałeś, że jakiś adres poza php.spinacz.pl, a nic nie mówiłeś o pl.php.net :wink: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co w tych sesjach takiego strasznego?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
No dobra, w takim razie konkretny problem:
1. jak zrobić automatyczny koniec sesji przy wyjściu ze strony bez wylogowania (jeżeli ktoś nie używa cookies - a są tacy) - czy to jest w ogóle możliwe ? 2. i jeszcze jak zrobić żeby nie widać było w linku session id... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2002 Skąd: K-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też chcę coś takiego zrobić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak zrobić automatyczny koniec sesji przy wyjściu ze strony bez wylogowania Skąd serwer ma wiedzieć, że odszedłeś ze strony?Cytat jak zrobić żeby nie widać było w linku session id... Używaj sesji na ciastkach.
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2002 Skąd: K-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jak mam to zrobić
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale jak mam to zrobić Jak Ty chcesz używać sesji, skoro nawet nie wiesz, jak przekazać SID'a? Poczytaj manuala albo jakiś kurs. Nie pomyśl, że jestem jakiś złośliwy, że Cię tak odsyłam, ale w ten sposób się czegoś nauczysz i nie będziesz musiał prosić o gotowe skrypty ![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:46 |