![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Poszukuje skryptu do logowania, który bedzie miła następującą budowę:
- okno rejestracji *nick *hasło *inne opcje( myślę że dałbym radę cos dodać) -okno profilu *zmiana wszystkich danych *numer gg *tlen *ICQ *3 pola do podwania IP i cała sztuka polega na tym aby: - stworzyła się strona ( z alfabetycznie ułozonymi nickami), po klikniecu na jakiś wyświetlił sie profil -administrator widział LOG ZMIAN W PROFILU ( czyli kiedy nastapiły ostatnie zmiany, kiedy ostatni raz zmieniano IP i inne dane) Przykład takiego skryptu możecie zobaczyc na www.lm.etak.pl Pytałem wielu ludzie, jednak nikt nie był w stanie mi pomoc, mam nadzieje ze na profesjonalnym forum pojawi sie kto kto mi pomoze, niestety nie znam sie wogole na php, dopiero co zaczynam poznawac, a to DUZO zamało aby coskolwiek stworzyc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się, iż to dużo za mało, żeby coś stworzyć. Ucz się ucz, bo takiego skryptu, o jaki prosisz, raczej nie ma.
Zobacz jednak to: http://evolt.org/php-Login-System-with-Admin-Features |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczył by jakis przerobiony, gotowy skrypt, to z tym logiem i IP jest najważniejsze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:55 |