![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnołem program Web Site PRO 4. Ale nie umuiem się nim posługiwać zamieściemożę tu jakąś instrukcje albo powiedzcie gdzie można takową znaleść. PROSZE O DOŚĆ SZYBKĄ ODPOWIEDZ. :wink:
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o moj boze, nie no stary to juz jest przegiecie ... wiesz co piszesz ?
a moze bys skorzystal z magicznych googli ? nie łaska ? to spadac na drzewo - to nie jest biuro informacyjne - jak co gdzie tylko forum tarktujace o php - jak nie doczytales sie tego przy rejestracji w regulaminie .... to sobie mozesz darowac... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Fo: spokojnie. W hydeparku mozna pisac prawie wszystko.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm sorry to z niewyspania...
ale poprostu ... ten topic jest troche dobijajacy ... kupie samochod a nie mam prawa jazdy... nauczy mnie ktos jezdzic w miare szybko ? @Tomar : napewno do tego programu istnieje w internecie jakies README ... wystarczy tylko poszukac. :wink: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat napewno do tego programu istnieje w internecie jakies README ... wystarczy tylko poszukac. :wink:
ale po co szukac ![]() zauwazylem ostanio jakis dziwny wysyp 'mlodych pistoletow'. Wala pytaniami zanim pomysla, denerwuja sie, ze czekaja na odpowiedz JUZ pol godziny. Manual maja w tylku ..... Szczescie, ze dla takich wakacje koncza sie juz w sierpniu... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Szczescie, ze dla takich wakacje koncza sie juz w sierpniu...
No nie wiem... Ale pamiętaj, że we wrześniu napłynie cała wielka kupa ludzi którzy będą mieli do czynienia z internetem na pseudoinformatyce. Takiemu się będzie bardziej spieszyć, bo zaraz będzie przerwa a on chce jeszcze teraz zobaczyć odpowiedź. We wakacje przeważnie jest zawsze mniejszy ruch w internecie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fo więcej luzu jestem początkujący dopiero zabrałem się do zabawy w tworzenie strony internetowej.Dla ciebie na początku to też była czarna magia>
![]() |
|
|
![]()
|
|
nie no spox ale sciagac jakis progs i szukac do niego manuala na forum... 8O . hmm nie.... ide sie przewietrzyc..
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No proszę, forum php.pl stało się już miejscem instruktażowym na informatyce w szkołach, no no
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:42 |