![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problemik pewnie dla niektórych może okaże się błachy ale tak:
tworze tablice która składa się z 3 zmiennych a mianowicie $_SESSION['produkt'][$_GET['produkt']][$_SESSION['magazyn']]=$ilosc; gdzie: $_SESSION['produkt'] - nazwa sesji [$_GET['produkt'] - id produktu [$_SESSION['magazyn']] - id magazyn $ilość - zamawiana ilość produktu teraz jak wyciągnąć (jak stworzyć pętle ) która wyciągnie mi wszystkie tak zapisane produkty ale sortując je po magazynie np: magazyn 1 id_produktu ilość magazyn 2 id_produktu ilość magazyn 3 id_produktu ilość chyba rozpisałem to czytelnie, proszę o pomoc siedze przy tym i nie daje sobie rady. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Dziwne to... nie lepiej tak?
potem sortowanie tego to banal, array_multisort" title="Zobacz w manualu php" target="_manual() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo mi to rozwiązuje mój problem ponieważ ja musze wstawiać dużą ilość produktów do koszyka a w dodatku jeden produkt może być kilka razy a dokładnie id produktu będzie się powtarzać tylko będzie różnić się magazynem z którego się go bierze i z tym mam problem Ten post edytował pyrek 11.03.2006, 14:08:04 |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Przepraszam mialo byc tak (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
I teraz masz to co pisales wyzej. Swoja droga polecal bym Ci napisanie klasy basket (koszyk) wtedy bys mial proste operacje na metodach (wygodne api, obiekt) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:58 |